Art Gallery by Bert Otto

Kunst Kopen en/of leasen

U kunt rechtstreeks bij Bert de werken kopen, zoals gepresenteerd op deze site, of op het platform voor promotie, uitleen en verkoop van hedendaagse kunst www.kunstlease.tk Via kunstlease kunt u ook kunst van Bert lenen. Uitleen, lease en verkoop van hedendaagse kunst Bij Kunstlease vind je zowel werken die beschikbaar zijn voor uitleen als voor koop, of voor beide. Voor bedrijven bestaan er ook verschillende lease- mogelijkheden uitleen is een handige manier voor particulieren en bedrijven om een werk als het ware een tijdje ‘op zicht’ te hebben.

Art Lease (more)

Het streven van Gallery117 is ervoor te zorgen dat kunstwerken voor een iedere en elk budget bereikbaar wordt.

Bij KUNSTLEASE-Gallery117 bestaat de mogelijkheid om kunstwerken van Bert Otto in verschillende stijlen en formaten te huren en/of aan te schaffen, zoals schilderijen (aquarellen,acryl, gemengde techniek), prints en giclee.

ADVIES OP MAAT / BUDGETBEPALING / KEUZEDAGEN.
De kunstwerken of het soort kunstwerken die u aan de hand van onze onze website www.bert-otto.com kunt bepalen, kunnen door u vrijblijvend worden bezichtigd. In overleg bepalen wij hoe de kunstwerken desgewenst aangeleverd worden.

AANKOOPKORTING BIJ AANKOOP NA EEN HUURPERIODE.
Bij aankoop van een door u gehuurd kunstwerk wordt de huurtermijn met een maximum van drie jaar van de laatste in mindering gebracht op de koopprijs. 

GEHEEL VRIJBLIJVENDE PROEFPERIODE VAN 2 WEKEN.
De huur of koop gaat pas in op het moment dat de uitgekozen kunstwerken (uiteraard in onderling overleg) naar tevredenheid opgehangen of geplaatst zijn. De geselecteerde kunstwerken kunnen geheel vrijblijvend worden bezichtigd.

HUURPERIODE EN HUURPRIJZEN

De contractduur kan per kalendermaand in gaan, voor een minimale periode van 6 maanden en voor een maximale periode van 3 jaar en wordt behoudens opzegging jaarlijks verlengd.De huurprijzen bedragen vanaf € 10,- per maand per kunstwerk(eerste maand plus €25 start bedrag) afhankelijk van de waarde van het kunstwerk.
De huurprijs per maand bedraagt 2,5 % van de waarde van het betreffende kunstwerk.
De eerste maand betaalt u een vast start bedrag van max € 25,-, exclusief eerste maand huur.

Een voorbeeld: u huurt een kunstwerk met een waarde van €1000 voor € 175,- per 6 maanden. Wilt u het kunstwerk na de afloop of gedurende de huurtermijn aanschaffen, dan betaalt u de oorspronkelijk koopprijs minus de reeds betaalde huur van €150, u betaalt dus ook na 6 maanden huur nooit meer dan de oorspronkelijke koopprijs. Op deze manier kunt u binnen de proefperiode van 6 maanden nagaan of het kunstwerk aan uw wensen voldoet en u bent dus niet meteen aan koop gebonden?

U heeft een werk ter waarde van € 500,- dat u al één jaar geleasd heeft.
Het maandbedrag komt dan op € 12,50 waarvan€12,50 = € 150 gespaard heeft.
U betaalt dan voor het kunstwerk € 500- € 150= €350,-
Of na 3 jaar ( 36 x €12,50= €450 ) komt het werk met bijbetaling van € 50 in uw eigendom.

Moderne Theater  en Maritime kunsten

VOLG ONS

Bert Otto

Contact

Privacy beleid

Cookies

Contact

Bert Otto

Maassluis

06 18612669

Contact